ILUMINARE COMERCIALĂ

Iluminatul comercial pentru spaţii precum birouri, spitale, instituţii şi clădiri guvernamentale necesită în primul rând funcţionalitate. O durată de viaţă lungă, o durabilitate mai bună şi o economie de energie îmbunătăţită sunt de o importanţă primară, iar proiectarea iluminatului trebuie să ia în considerare tipul de activitate întreprins pentru a se asigura că nivelurile de lumină rezultate oferă un confort optim.

Iluminarea cu LED oferă avantaje extraordinare faţă de corpurile fluorescente tradiţionale. Într-adevăr, nu este o coincidenţă faptul că trecerea la LED a fost una dintre cele mai rapide schimbări tehnologice din lume: fără îndoială, este viitorul iluminării. LED-urile durează mai mult - adesea bine peste 50.000 de ore. De asemenea, folosesc mult mai puţină putere, iar utilizarea lor contribuie la creşterea considerabilă a creşterii eficienţei în cerinţele energetice din Republica Moldova şi România. Şi, din moment ce tehnologia ascunsă disipează orice căldură reziduală, acestea nu afectează temperatura mediului.

În plus, acum nu există dezavantaje ale corpurilor de iluminat LED, luminile albe mai calde fiind disponibile cu uşurinţă.

Corpurile de iluminat de tip panou constituie nucleul produselor de iluminat comercial ele conducând piaţa. Oferind o selecţie de 3000, 4000 şi 6500 Kelvin pot fi selectateîn momentul instalării în funcţie de preferinţele şi necesităţile clientului. Fiind conectate la reţeaua electrică oferă o eficienţă lider de piaţă de până la 115 lumeni / watt, şi cu un rating IP54, pot fi montate în întregime. Conectorii plug and play asigură o instalare rapidă şi uşoară, iar designul lor unic de rezistenţă termică asigură o durată de viaţă cu adevărat impresionantă, susţinută de o garanţie pe măsură.

Desigur, toate clădirile comerciale trebuie să ofere şi o instalaţie de iluminat în caz de avarie, astfel încât iluminatul de urgenţă să fie încorporat în orice sistem.

În aer liber, corpurile de semnalizare vor asigura drumuri, trasee şi parcări bine iluminate, oferind siguranţă vitală angajaţilor şi publicului. Corpurile pot fi folosite cu un efect similar pentru a adăuga interes la exteriorul clădirii, transformând un potenţial pericol într-o caracteristică sigură şi uimitoare.