ILUMINAT EXTERIOR

Iluminatul exterior poate transforma total o clădire sau un spaţiu, cu consum redus de energie pentru crearea unor sisteme cu adevărat impresionante.

Echipa PROLED s-a concentrat pe tehnologia de iluminare cu LED de-a lungul timpului, o mare parte a accentului fiind pus pe iluminatul exterior.

Considerăm că montarea este cel puţin la fel de importantă ca iluminarea, oferind o varietate enormă de unghiuri şi culori de fascicul, permiţându-vă să pictaţi o capodoperă cu lumină.

Luminile solare de intrare sau de trecere se pot poziţiona aproape oriunde. La fel ca reflectoarele puternice, cu rotirea lor de 360 ° în ambele planuri. În timp ce luminile cu vârf elegante, dar lipsite de claritate, într-o selecţie de finisaje uimitoare, cum ar fi cuprul şi bronzul, oferă flexibilitatea supremă, permiţându-vă să vă schimbaţi schema în orice moment pentru a profita la maxim de plantări sezoniere.

Caracteristicile apei vor prinde viaţă cu lumina subterană sau cu lumina de perete . La fel ca paşii - alegeţi luminare cu grinzi asimetrice pentru cea mai bună răspândire a luminii. În timp ce barele de iluminat şi farurile de spălare a pereţilor sunt perfecte pentru crearea faţadelor cele mai dramatice şi vin în alegerea tonurilor colorate sau albe.

Corpurile de iluminat sugerate în aceste pagini sunt potrivite proprietăţilor comerciale, arhitecturale şi rezidenţiale mari. Pentru mai multe recomandări rezidenţiale în aer liber, vizitaţi iluminatul grădinii.